La casa de ajutor reciproc din sectorul 5, inca de azi-noapte, zeci de varstnici s-au asezat la coada pentru a primi ajutoare de Paste acordate de primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, informeaza NewsIn.

Cand produsele erau aproape terminate, au urmat scene incredibile: zeci de oameni s-au calcat in picioare, cu speranta ca vor mai prinde un cadou.

“De la 7 stau aici, dar n-am mai apucat ca s-a terminat pachetul”, a spus un pensioner aflat la scena pomenii electorale. "Murim de foame”, a completat un altul, potrivit NewsIn.

Fericirea trece prin stomac, iar partidele vor sa se asigure ca au alegatori multumiti, comenteaza de asemenea Realitatea TV, care relateaza atmosfera de la o actiune similara initiata de PD-L. Asa se face ca oamenii din comuna Ghermanesti au primit miei de Paste in pungi inscriptionate "PD-L invingator".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.