Presedintele Partidului Romania Mare (PRM), Corneliu Vadim Tudor, a anuntat, recent, ca lista de candidati pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) este deschisa de senatorul Irina Loghin, care, in opinia sa, va trage in sus lista de candidati, informeaza Rompres.
“Intre Irina Loghin si candidatul PSD Adrian Copilul Minune este cam aceeasi diferenta ca diferenta dintre mine si Mircea Geoana sau cea dintre un tablou de Nicolae Grigorescu si o caricatura facuta cu graffiti pe zidul unui gang”, a completat liderul PRM. Pe urmatoarele locuri se afla actualul consilier general al Capitalei, Victor Iovici, urmat de avocatul Adrian Roseti si de juristul Nicusor Stan, si el consilier municipal. Printre candidati se mai gasesc fostul deputat Mihaela Ionescu si fostul ministru al Cercetarii si Tehnologiei, Doru Dumitru Palade. Pe mana femeilor va merge PRM si la Primaria Capitalei, dar si la primariile de sector. “Senatorul Verginia Vedinas are sanse reale sa intre in turul doi, atat datorita calitatilor sale, cat si pe fondul lipsei de combatanti si divizarii electoratului altor partide, in special al PSD”, a declarat senatorul Vadim Tudor.

Totodata, el a mai mentionat ca a avut multe oferte pentru aceasta functie, oameni de valore care au venit sa candideze pe listele PRM, dar nu a vrut sa sacrifice cadrele loiale ale partidului pentru niste “straini”.
Ceilalti candidati pentru primariile de sector sunt Anca Petrescu (sector 1), Danut Saulea (sector 2), Cristian Buzea (sector 3), Florina Jipa (sector 4), Mihai Coanda (sector 5) si Ioan Baldea (sector 6), toti “patrioti si oameni integri” dupa cum ii caracterizeaza presedintele partidului. Corneliu Vadim Tudor a spus ca va insoti candidatii partidului la toate intalnirile cu alegatorii din campania electorala, in pietele publice, in zonele cele mai fierbinti ale orasului, mai ales in cele cu probleme sociale deosebite. “Chiar daca nu candidez, eu voi fi personajul principal al acestei campanii electorale, prin dezvaluirile pe care le voi face”, a precizat liderul PRM.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.