Senatorul Sorin Oprescu si-a depus marti, la BEM, candidatura ca independent la Primaria Capitalei, comentand ca nu poate sti ca "mama Omida" cine va castiga, cei care vor decide fiind bucurestenii, relateaza NewsIn.

"Vin cu sufletul cel mai deschis pentru lupta asta electorala si cred ca va fi foarte bine", a spus Sorin Oprescu inainte de a-si depune candidatura, insotita de zeci de cutii cu semnaturile stranse pentru sustinerea sa in cursa pentru Bucuresti.

Oprescu a spus ca a ajuns mai tarziu la BEM pentru ca staff-ul sau a trebuit sa aranjeze toate cele peste 40.000 de semnaturi stranse pentru sustinerea candidaturii sale pentru fotoliul de primar general. "E o munca enorma de ordonat si de aranjat toate semnaturile", a glumit senatorul.

Sorin Oprescu a refuzat sa faca vreun pronostic in legatura cu candidatii cu cele mai multe sanse, spunand ca nu este "mama Omida" si ca bucurestenii vor hotari cine va castiga primaria Capitalei.

"Toti sunt buni, toti sunt frumosi, toti sunt destepti si au si carisma necesara si posibilitatea de a se adresa bucurestrenilor si cei in care bucurestenii vor avea incredere pe aia or sa-i voteze", au fost aprecierile lui Sorin Oprescu la adresa contracandidatilor sai.

Intrebat daca se gandeste la o revenire in randurile PSD, Oprescu a raspuns ca se afla in postura de candidat independent, iar singura lui dependenta este fata de bucuresteni. El a adaugat ca a primit sustinerea electoratului atat de stanga, cat si de dreapta. "Vreau sa multumesc tuturor, pentru ca saptamana care a trecut pentru mine a fost o saptamana deosebita, de la electorat politic de stanga sau de dreapta, toti bucurestenii, majoritatea bucurestenilor m-au incurajat sa continui in aceasta cursa", a mai spus Oprescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.