Liderul PNG Gorj, Nicolae Mischie, a anuntat, luni, ca sotia sa, Sanda Mischie, va demisiona din PSD si se va inscrie in PNG-CD pentru a-l ajuta in campania electorala, el candidand pentru un nou mandat la presedintia Consiliului Judetean Gorj, transmite corespondentul NewsIn.

Sanda Mischie este consilier municipal PSD, insa nu mai figureaza pe lista depusa, luni, de PSD Gorj pentru alegerile locale. Nicolae Mischie a declarat ca sotia sa ii va fi de mare ajutor in campania electorala, fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj anuntandu-si candidatura pentru un nou mandat de presedinte al CJ Gorj, pe listele PNG-CD. "Nu este nicio problema ca nu mai candideaza. Sotia mea va demisiona din PSD si va veni in PNG, am mare nevoie de ea in campania electorala”, a declarat Nicolae Mischie.

Sanda Mischie nu a dorit sa faca vreo declaratie pe tema retragerii sale din PSD.

Liderul PSD Gorj, Florin Carciumaru, a declarat ca eventuala plecare a Sandei Mischie din PSD nu reprezinta o surpriza pentru nimeni si ca aceasta nu mai apare pe lista cu candidati ai PSD Gorj din cauza criticilor ale lui Nicolae Mischie la adresa PSD.

Nicolae Mischie, fost presedinte al Consiliului Judetean intre anii 1996 si 2004 si fost lider al PSD Gorj, este, din luna martie, presedinte al PNG Gorj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.