Elena Basescu s-a luptat cu gramatica, s-a luptat cu retorica, iar acum declara razboi si semanticii, comenteaza Realitatea TV. Prezenta, la Cluj, la lansarea candidaturii lui Emil Boc pentru un nou mandat la primaria orasului, fiica cea mica a presedintelui a declarat ca liderul PD-L este un model pentru tineri deoarece reuseste sa... "editeze perfect cateva fraze". Declaratia mezinei presedintelui vine la o zi dupa ce Traian Basescu marturisea ca a sfatuit-o sa nu intre in politica.

Elena Basescu a marturisit ca il admira pe liderul PD-L si pentru ca este un mare orator si un om cu o vasta cultura general, arata NewsIn.

„In timp ce unii dintre noi spunem numai cateva cuvinte, dansul "editeaza" perfect cateva fraze. Aceeasi viteza o are si in relatiile politice, o consecinta clara a bagajului impresionant de cunostinte pe care il detine", a spus Elena Basescu. Fiica cea mica a presedintelui l-a mai laudat pe Emil Boc ca ii asculta, ii sfatuieste si ii sprijina pe tinerii din partid.

Realitatea TV comenteaza declaratia fiicei presedinelui. Verbul a edita, neologism de origine franceza, are insa alt sens, legat indeobste de textul scris. Elena Basescu s-a gandit, probabil, la dictonul latin care spune ca spusele se pierd, dar ca ce e scris ramane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.