Social-democratii lanseaza programe fanteziste pentru castigarea electoratului.

"Jumatate din dobanda pentru creditele ipotecare va fi suportata de Executiv daca PSD va ajunge la guvernare", este ultima promisiune de campanie a presedintelui social-democrat. Din ciclul, "dam orice pentru a fi la guvernare", Mircea Geoana a sustinut ca pesedistii se vor mai bate pentru marirea pensiilor de la 1 iunie, acordarea celei de a 13-a pensii si a unui milion cu ocazia Sarbatorilor de Paste pentru pensionari si TVA mai mic pentru produsele de baza. Mai multi vicepresedinti PSD ne-au declarat ca este nevoie ca social-democratii sa iasa la bataie cu astfel de promisiuni pentru ca altfel nu vor avea nici o sansa la alegerile locale si parlamentare.

Primarul Constantei, Radu Mazare, a devenit muza de inspiratie a presedintelui PSD, Mircea Geoana. Aflat intr-o "vizita de lucru" in judet pentru lansarea candidatilor pentru alegerile locale, liderul social-democrat a avut o viziune despre cum poate fi rezolvata problema crizelor de locuinte.

"Primarul Constantei a venit cu o idee extrem de interesanta, ca jumatate din dobanda sa fie suportata de municipalitate, si va promit ca in toamna Guvernul PSD va subventiona cealalta jumatate astfel incat sa putem sa dam drumul unui amplu program de locuinte", a explicat liderul pesedist, citat de Mediafax. El nu a uitat sa critice actuala guvernare, despre care a spus ca a promis multe, dar a realizat foarte putine.

"Marirea pensiilor se datoreaza noua, PSD. Nu inteleg acum de ce Tariceanu se umfla in pene si spune ca este meritul lui. Radu Berceanu in calitate de senator de Dolj a promis ca va face o sosea de centura la Calafat, insa ati ramas doar cu centura de la brau", a precizat Geoana.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.