PC Bucuresti saluta si sustine semnarea protocolului de alianta cu PSD, se arata intr-un cominicat al organizatiei, remis la putin timp dupa ce secretarul general al partidului si-a cerut scuze pentru atacurile lui Codrin Stefanescu la adresa social-democratilor Marian Vanghelie si Titus Corlatean, relateaza NewsIn.

"Ne declaram disponibilitatea pentru colaborare si sprijin reciproc cu partenerii nostri de alianta, in conformitate cu Protocolul semnat la nivel national", se arata intr-un comunicat al biroului de presa al PC Bucuresti. Organizatia se disociaza astfel de candidatul partidului la Primaria Capitalei, Codrin Stefanescu.

Senatorul Partidului Conservator Maramures, Codrut Seres a declarat vineri la Baia Mare ca si-a cerut scuze telefonic de la Marian Vanghelie si Titus Corlatean pentru declaratiile lui Codrin Stefanescu impotriva aliantei PSD-PC, transmite corespondentul NewsIn.

Seres a mai spus ca o eventuala sanctiune a lui Codrin Stefanescu sau excluderea acestuia din partid poate fi decisa doar de conducerea centrala a Partidului Conservator si de membri organizatiei Bucuresti a partidului.

"I-am sunat personal dimineata pe Marian Vanghelie si pe Titus Corlatean pentru a lamuri ce s-a intamplat. Cuvintele nu se pot baga inapoi in gura, iar prin urmare raul este facut. O eventuala sanctiune sau posibilitatea exluderii lui Codrin Stefanescu din PC ramane la latitudinea presedintelui partidului, Daniela Popa si a membrilor PC din organizatia Bucuresti”, a afirmat Codrut Seres.

Acesta l-a comparat pe candidatul conservator la Primaria capitalei, Codrin Stefanescu cu o marioneta a celor care dezaproba alianta incheiata intre PSD si PC.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.