Doctorul Sorin Oprescu este pregatit sa intre in lupta pentru Primaria Capitalei. El sustine ca a strans deja 100.000 de semnaturi, de trei ori mai mult decat numarul prevazut de lege.

In ceea ce priveste situatia sa din partid, senatorul PSD spune ca nu va astepta sa fie dat afara, va pleca singur.

Oprescu este convins ca i-a folosit experienta celor doua esecuri la alegerile pentru Primaria Capitalei. "Am luat-o de doua ori peste bot, a treia oara o sa stiu sa ma feresc. Sigur voi castiga, altfel ce mai cautam sa incurc lumea", a declarat Sorin Oprescu.

Doctorul Oprescu este constient de handicapul candidaturii sale ca independent si de costurile de campanie. Cu toate acestea el spune ca nu se teme de contracandidatul sau de la PSD, Cristian Diaconescu. "Diaconescu e un om serios, un jurist bun, un diplomat bun, va face fata campaniei, daca nu va invata", considera Oprescu.

Pe de alta parte, candidatul PNL la Primaria Capitalei, Ludovic Orban, spune ca nu ii e frica de contracandidatul Oprescu, ci de doctorul Oprescu.

Candidatul independent Sorin Oprescu a obtinut aprobarea de la Primaria Capitalei ca sa-si instaleze zece corturi pentru strangerea de semnaturi. Potrivit legii, el trebuie sa adune circa 35.000 de semnaturi, adica 2% din numarul de alegatori din Capitala.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.