Partidul Conservator si-a lansat azi candidatii la alegerile locale, in cadrul unei ceremonii fara fast, dar care s-a incheiat cu mesajul presedintelui-fondator, Dan Voiculescu, citit de purtatorul de cuvant al partidului, Bogdan Ciuca, informeaza NewsIn.

Sala Rosetti a Palatului Parlamentului a fost marti gazada evenimentului lansarii candidatilor conservatori la alegerile locale. Incinta a fost plina ochi de simpatizanti, unii dintre ei adevarate pete de culoare, sustinatorii lui Popescu-Piedone imbracati in geci fosforescente fiind cei mai numerosi. Oficiile de gazda le-a facut purtatorul de cuvant al PC, Bogdan Ciuca, cel care i-a anuntat rand pe rand pe competitorii conservatori pentru scrutinul local. Cele mai multe aplauze le-au primit presedintele partidului, Daniela Popa, si liderii cu notorietate in randul simpatizantilor - Cristian Popescu-Piedone, Maria Grapini, Liliana Minca, Codrin Stefanescu sau Codrut Seres.

"Cine crede ca va castiga aceste alegeri cu ulei si zahar se inseala!", le-a spus Daniela Popa celor prezenti, nu fara a le trasa si o serie de directive candidatilor - de a merge si vorbi fata-n fata cu alegatorii si a le transmite proiectele PC de reducere a TVA la alimentele de baza sau neimpozitarea profitului reinvestit. Discursul Danielei Popa a fost impanat si cu atacuri la adresa "acestui clan Soprano portocaliu", cum a numit ea guvernarea, insa vizati au fost si PD-L, si seful statului. "De la draga Stolo la tiganca imputita sunt 4 ani de scandaluri", a spus Daniela Popa.

"Azi la Timisoara, maine-n toata tara", a plagiat Maria Grapini un slogan celebru al revolutiei. Candidatul PC pentru sectorul 4, desi a avut un discurs fad, a fost intens sustinut de simpatizantii din sala, care scandau minute in sir "Piedone-Piedone". "Sa va vad cum il strigati cand o sa fie primar. D-le primar Piedone! Adica PePe", a glumit amfitrionul evenimentului - Bogdan Ciuca. Acelasi Ciuca l-a felicitat public pe sotul Lilianei Minca, dupa ce in discurs sefa Loteriei Romane a strigat ca "vrea primari" si s-a intrebat retoric de ce nu a candidat si ea pentru un post de edil.

Prezentarea candidatilor a fost incheiata de mesajul presedintelui-fondator, Dan Voiculescu, citit de purtatorul de cuvant al conservatorilor. Fostul lider al partidului le-a transmis participantilor ca PC a demonstrat timp de 4 ani ca este preocupat nu de putere, ci de proiecte legislative, fapt ce va trebui comunicat electoratului. "Masurati oamenii dupa fapte, nu dupa vorbe", se spunea in incheierea mesajului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.