Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a lansat, ieri, in plenul Senatului, “un ultim avertisment” catre politicieni, ziaristi si serviciile secrete.

“Aici, de la microfonul Senatului Romaniei, ii avertizez pe politicieni si pe ziaristi si pe cei de la serviciile secrete, implicati in asa ceva, ca stiu sa ma apar. Sunt inarmat si eu si garzile mele, conform legilor in vigoare, si la primul atac de genul acesta va iesi rau pentru cei care cred ca pot inchide gura unui luptator pentru libertate. (...) Lansez un ultim avertisment pe care vi-l dau voua, unii chiar in aceasta sala", a spus Corneliu Vadim Tudor, in plenul Senatului.

Ulterior acestei declaratii, el a acuzat "echipele de hingheri de presa" si in fata ziaristilor care l-au abordat pe holul Senatului, intrebandu-l daca intr-adevar este inarmat. "Decat sa spuna lumea ca sunt un papa-lapte, mai bine sa spuna ca sunt violent", a spus Vadim Tudor.

La intrebarile repetate ale jurnalistilor, el a afirmat ca este inarmat, dar nu poarta armele la el. Vadim Tudor a precizat ca are o arma de vanatoare, inregistrata legal, si un pistol. "Nu l-am folosit niciodata, dar la nevoie imi apar copiii", a adaugat el.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.