Primarul de la cinci a incercat sa scape de Ponta, Corlatean si Nicolae, propunandu-le sa candideze la cele mai grele sectoare ale Capitalei

Seful PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a intins ieri o capcana politica lui Victor Ponta, Titus Corlatean si Serban Nicolae, propunandu-le sa candideze la sectoarele Capitalei, unde evident ar fi esuat, neavand sprijinul organizatiei fanion. Cei trei au sesizat tertipul si au evitat "oferta".

"Exista un interes national: sa castigam alegerile in Bucuresti. Liderii nationali trebuie sa vina alaturi de noi", a sustinut primarul Sectorului 5. El i-a propus pe Victor Ponta pentru Sectorul 3, pe Titus Corlatean pentru Sectorul 1 si pe Serban Nicolae la Sectorul 6. Corlatean a iesit repede din discutii, motivand ca s-a sacrificat o data pentru partid la europarlamentare.

"Ponta nu a dorit nici in ruptul capului sa mearga la Sectorul 3. I-a propus lui Vanghelie sa mearga el sa se bata cu Negoita, pentru ca el va castiga Primaria Sectorului 5", ne-a spus un vicepresedinte PSD.

Coordonatorul de campanie Miron Mitrea si deputatul Aura Vasile i-au spus lui Ponta ca este randul lui sa iasa la bataie pentru a castiga voturi. Ponta nu a cedat presiunilor si, astfel, propunerea lui Vanghelie a fost abandonata. Serban Nicolae, chiar daca dorea sa candideze, nu a mai fost dorit de presedintele PSD Bucuresti, care a motivat ca nu ii accepta decat pe toti.

Conducerea filialei din Capitala se intalnea ieri seara pentru a-i desemna pe Dan Tudorache pentru Sectorul 1, Neculai Ontanu la Sectorul 2, Doru Giugula drept contracandidat al lui Liviu Negoita, Vasile Mihalache pentru Sectorul 4, Marian Vanghelie la 5 si Dan Darabont pentru Sectorul 6.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.