PSD ar putea face o alianta cu PC pentru alegerile din acest an, in conditiile in care cele doua partide au participat impreuna si la scrutinul din 2004,dar PC, fost PUR, a renuntat la intelegerea cu social-democratii pentru a intra la guvernare cu Alianta DA,au declarat pentru NewsIn surse din PSD.

O decizie in acest sens se va lua, miercuri, la Consiliul National(CN) al social-democratilor.

Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, a declarat ca in sedinta de miercuri, convocata pentru ora 16.00, se va valida lista de candidati la alegerile locale, dar si eventuale aliante politice. Inainte cu o ora de reuniune, va avea loc sedinta Comitetului Executiv National al PSD, care va valida convocarea CN. Tema principala a CExN va fi legata de examinarea momentului electoral, desfasurarea campaniei electorale si a strategiei de campanie, a precizat Adrian Nastase.

"In acelasi timp, vor fi discutate eventuale intelegeri, politici de aliante si intelegeri locale. Vom vedea in functie de materialele si chestiunile concrete. Miercuri se va decide la CEX in mod concret", a precizat Adrian Nastase.

Intrebat despre momentul unor eventuale aliante, Nastase a aratat ca acest lucru se va decide tot la CEX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.