Liderul PD-L Radu Berceanu a anuntat, azi, ca nu va demisiona din Senat pana cand Calin Popescu Tariceanu nu va semna documentul prin care inlocuitorul din Camera superioara va fi tot un pedelist.

Chiar daca anuntase ca luni isi va da demisia din Senat pentru a se angaja in campania pentru presedintia Consiliului Judetean Dolj, Berceanu a explicat ca pentru a fi inlocuit in functia de senator de urmatorul politician aflat pe listele Aliantei DA, in persoana lui Gelu Visan- tot din partea PD-L, este nevoie de semnatura copresedintelui ADA, Calin Popescu Tariceanu. Senatorul democrat-liberal a completat ca problema a fost discutata in cadrul biroului Permanent National al PD-L de luni si s-a intocmit un document semnat de liderul PD-L, Emil Boc, si urmeaza sa se poarte discutii pentru a obtine semnatura lui Tariceanu.

"Demisia mea e conditionata de venirea urmatorului de pe lista", a adaugat Radu Berceanu, adaugand ca primul-ministru ar trebui sa fie interesat si el sa existe prezenta la Senat.

Liderul PD-L Dolj, Radu Berceanu, a anuntat, duminica, la Calafat, ca va demisiona, luni, din functia de vicepresedinte al Senatului si din cea de senator, intrucat vrea sa se ocupe de campania electorala, el fiind candidatul partidului pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Dolj.

El a mai spus ca demisia sa este un cadou pentru doi membri ai filialei Dolj a partidului. "Este un cadou pentru Visan (Gelu Visan, consilier judetean din partea PD-L Dolj - n.red.), care, intr-o saptamana, va fi validat senator in locul meu. Munceste mult si merita. Este un cadou si pentru Cosmin Calin, care va merge in locul lui Visan la CJ. Este un lucru pe care-l fac pentru PD-L si pentru Dolj“, a mai afirmat Radu Berceanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.