Coordonatorul de campanie al PSD, Miron Mitrea, i-a replicat luni liderului PD-L Theodor Stolojan, care invitase pesedistii integri in partidul sau, deputatul social-democrat numindu-l pe democrat-liberal "codoasa politica", care muta candidati dintr-o parte in alta.
"Sunt destul de uimit sa vad ca Theodor Stolojan crede ca toti colegii sunt ca dansul. Daca dansul a schimbat social-democratia pe liberalism si acum a devenit popular, crede ca toti oamenii din tara asta vor putea sa faca acest traseism politic. Nu ma asteptam ca doar cu cateva zile inainte de depunerile candidaturilor sa apara pe post de codoasa politica si sa mute candidati dintr-o parte in alta. Stia ca nu au foarte multi oameni de calitate pentru aceste alegeri si vor sa ia din alta parte, dar n-or sa ia de la noi", a declarat Mitrea, inaintea sedintei BPN, la care participa si el.

Prim-vicepresedintele PD-L Theodor Stolojan a declarat sambata, dupa ce criticase alianta toxica PNL-PSD, ca PD-L este deschis social-democratilor competenti si integri, declaratia fiind facuta la lansarea candidatului PD-L pentru presedintia Consiliului Judetean Galati, Marius Necula, fost membru marcant al PSD.

Intrebat daca nominalizarea lui Necula de catre PD-L pentru o functie atat de importanta reprezinta un semnal pentru alti social-democrati, de a-i atrage in tabara democat-liberala, Stolojan a spus ca PD-L este un partid deschis, care isi rezerva insa dreptul de a-i selectiona cei dornici sa adere. "PD-L este un partid deschis catre oameni competenti si care au integritate, iar daca sunt oameni din PSD care au aceste calitati si doresc sa vina la noi sigur ca fiecare organizatie a Partidului Democrat-Liberal are competenta de a judeca asemenea situatii", a afirmat Theodor Stolojan, citat de corespondentul NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.