Adrian Copilul Minune candideaza din partea PSD pentru un post de consilier in localitatea in care locuieste, Stefanesti, Ilfov, a declarat liderul PSD Ilfov, Gabriel Oprea.

Prezentarea lui a avut loc sambata in Voluntari, odata cu lansarea candidat ilor social-democrati din judetul Ilfov. „Cel mai mare primar al manelelor“ l-a introdus in scena edilul din Voluntari, Florentin Pandele, si „impresarul“ sau politic.

„Adrian Copilul Minune locuieste in Stefanesti si are sustinerea comunitatii“, a spus Oprea. El s-a aratat sigur de sansele de castig ale manelistului, pe care l-a caracterizat drept o persoana „loiala“ comunitatii. Presedintele PSD Ilfov a mai precizat ca propunerea a venit din partea manelistului si a primarului din Stefanesti, informeaza Gardianul.

„Domnul Minune e apreciat de locuitori pentru ca s-a realizat profesional si financiar si e dreptul lui sa candideze, asa cum orice cetatean are acest drept. E membru al organizatiei PSD Stefanesti si e o personalitate in localitate. Orice om capabil, valoros, care e un exemplu pentru cetateni si are sanse sa cistige e bine venit sa candideze“, continua seful PSD Ilfov.

Potrivit Gandul, primarului din Voluntari, Florentin-Costel Pandele, i-a revenit onoarea de a-l introduce pe manelist in marea familie social-democrata: „E cel mai mare primar al manelelor...” Pe scena, Copilul Minune a multumit pentru onoarea care i se face si nu s-a lasat mai prejos: „Hai PSD, hai PSD, sa traiasca Pandele! Ce mare onoare!“

Potrivit Gandul, o alta lansare facuta de PSD sambata, pe scena asezata pe terenul de handbal al Centrului Cultural Sportiv „Tudor Vladimirescu“ din Voluntari, a fost cea a generalului Anghel Iordanescu. El candideaza din partea PSD pentru sefia Consiliului Judetean Ilfov.

La lansarea candidatilor ar fi trebuit sa participe si Ion Iliescu, care insa nu a mai venit. Presedintele de onoare al PSD, un critic al manelistilor in politica, a evitat sa taxeze inrolarea lui Adrian Minune. „Habar nu am. Nu am vorbit cu cei de la Ilfov. Nu stiu ce efect va avea“, a declarat Iliescu, pentru EVZ.

Potrivit Adevarul si cantaretul de manele Nicolae Guta, originar din Petrosani, ar putea fi unul dintre candidatii pentru fotoliul de primar al „capitalei" Vaii Jiului, la alegerile din luna iunie, dupa cum sustin persoane din mediul politic. Informatia nu a fost confirmata de celebrul manelist, iar reprezentantii uniunii romilor din Petrosani sustin ca „zvonul a fost lansat de unele formatiuni politice cu procente slabe care incearca sa creasca in popularitate folosindu-se de numele lui Guta".

Si Carmen Serban vrea sa candideze ca independenta la Primaria Timisoarei, relateaza Cotidianul. Un alt manelist, Dan Bursuc, a declarat pentru Cotidianul ca a fost deja contactat de mai multe partide pentru concerte care vor avea loc in campania electorala. „Pentru mine nu conteaza ca aia sint liberali sau pesedisti, daca apeleaza la serviciile mele profesionale eu sint bucuros. Am cintat si in celelalte campanii electorale pentru toate partidele si in aproape toate orasele“, a adaugat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.