Premierul Calin Popescu Tariceanu a lansat atacuri dure la adresa RA-APPS si a Elenei Udrea, pe care a numit-o "sacal imobiliar".

Tariceanu a vorbit vineri despre "blonda de la PD care a facut numeroase servicii presedintelui" si despre "profitorii de la RA-APPS", precizeaza Ziare.com. Primul-ministru a facut aceste declaratii la lansarea candidatului PNL pentru alegerile din Bihor, fostul secretar general al Guvernului, Ilie Bolojan.

El s-a referit la RA-APPS ca la un "cuib de sacali imobiliari si de profitori", condus de Elena Udrea, pe care liberalul Bolojan a reusit sa-l reformeze. "La RA-APPS, stim cu totii, roia un grup de sacali imobiliari in frunte cu blonda de la PD, care a facut numeroase servicii presedintelui, dar si o categorie de profitori, care spun ca sunt capitalisti si democrati, dar vor privilegii ca in comunism", a spus Tariceanu.

Premierul a atacat si actuala clasa politica, spunand ca aceasta se supune sloganului comunist conform caruia "poporul traieste foarte bine, prin reprezentantii sai". In final, Tariceanu l-a felicitat din nou pe Bolojan, pentru ca a reusit sa rezolve problemele de la RA-APPS, in ciuda presiunilor.

Tariceanu a participat, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Oradea, la lansarea candidatilor PNL pentru alegerile locale: 93 de candidati pentru primariile din comune si orase, Ilie Bolojan pentru primaria Oradea si senatorul Radu Tarle, pentru functia de presedinte al CJ Bihor.

"Partidul Democrat, asa zis si Liberal, a recunoscut ca este partidul bordurilor, iar in Oradea ar putea fi partidul bordurilor si pavelelor", a mai declarat Tariceanu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.