"Prezenta lui Blaga e un semn ca va fi o campanie extrem de serioasa. Sunt convins ca pot sa tin piept oricarui contracandidat pentru orice functie pentru ca sunt politician si stiu sa ma bat", a declarat Miron Mitrea, potrivit NewsIn.

Seful de campanie al PSD, a facut si o analiza a avantajelor lui Blaga si ale sale, spunand ca liderul PD-L se pricepe mai bine la ordine publica, in timp ce el se pricepe mai bine la infrastructura.

In ceea ce priveste candidatura ca independent al lui Oprescu, Mitrea a spus ca nu crede ca "un om serios se poate juca astfel".

Citeste si:

"Nu sunt negocieri, nu stam sa negociem cine ce face. Eu sunt convins ca se va gandi si va ramane in echipa partidului si cred ca va fi o surpriza placuta si pentru voi (ziaristii, n.r.) si pentru colegii din teritoriu", a mai declarat Mitrea.

El a adaugat ca nu se poate vorbi de tensiuni in cadrul organizatiei de Bucuresti, pentru ca aceasta si-a desemnat candidatul, pe Marian Vanghelie, dar ca acest anunt nu a fost bine primit de unii colegi de la centru. Mitrea a admis ca din afara partidului aceasta lipsa de consens se vede "rau", dar ca de fapt, aceasta disputa este rezultatul democratiei interne. "Nu e o situatie tensionata la organizatia de Bucuresti. Ne-am tensionat noi ceilalti", a mai aratat Mitrea.