Liderul PD-L, Emil Boc, a anuntat ca democrat-liberalii isi vor lansa marti, oficial, candidatul pentru Primaria Bucuresti si chiar daca a refuzat sa il nominalizeze pe Vasile Blaga, presedintele pedelist a lasat sa se inteleaga ca secretarul general este desemnat sa obtina Primaria Capitalei, anunta NewsIn.

Liderul PD-L a aratat ca echipa de campanie a partidului este formata din Vasile Blaga si Gheorghe Flutur. Intrebat daca Blaga isi va face singur campanie, Emil Boc a avut o scapare prin care practic a confirmat candidatura acestuia: "Blaga va avea un sef de campanie, asa cum fiecare candidat are un sef de campanie", a spus el.

Boc a completat ca marti, la ora 12.00, va fi lansat oficial candidatul PD-L pentru Primaria Municipiului Bucuresti, iar decizia va fi anuntata de organizatia Bucuresti. "Avem candidatul pentru Primaria Municipiului Bucuresti, el va fi maine anuntat. Este o problema care tine de strategia noastra de lansare", a subliniat democrat-liberalul, refuzand sa pronunte numele candidatului.

In plus, presedintele democrat-liberal a anuntat ca vineri, pe 11 aprilie, la Bucuresti va avea loc lansarea oficiala a tuturor candidatilor partidului pentru functiile de primar in municipiile resedinta de judet si presedinte de consiliu judetean.

El a enumerat o parte dintre candidatii partidului care au fost validati luni in BPN. Astfel, vor candida pentru Primaria Cluj- Emil Boc, Consiliul Judetean- Alin Tise, pentru Consiliul Judetean Bihor- Stefan Seremi, pentru Primaria Oradea- Mihai Groza, la Caras-Severin pentru Consiliul Judetean- Sorin Frunzaverde, pentru Primaria Resita - Tiberiu Padurean, la Consiliul Judetean Brasov- Ioan Pucheanu, la Primarie- George Scripcaru, la presedintia Consiliului Judetean Buzau candideaza Cezar Preda, iar la Primarie Constantin Ionescu, la Constanta, la Consiliul Judetean- Ion Popescu, iar la Primarie Dorel Onaca, la Consiliul Judeten Dolj- Radu Berceanu, iar la Primaria Craiova- Antonie Solomon, la Consiliul Judetean Tulcea- Constantin Hogea, iar la Primarie Victor Tarhon, la Primaria Slobozia- Maria Petre, la Consiliul Judetean Ialomita - Marinica Cazacu, la presedintia Consiliului Judetean Maramures- Mircea Man, Cristache Radulescu- pentru presedintia Consiliului Judetean Ilfov, iar la Primarie- Constantin Balalau, la Iasi- pentru Primarie - Dumitru Oprea, la Consiliul Judetean Valcea- Dorel Jurcan, iar la Primarie- Mircea Gutau, la Consiliul Judetean Focsani- Jan Vraciu, Alin Trasculescu- pentru Primaria Focsani, la presedintia Consiliului Judetean Arges- Cristian Boureanu, la Primarie Pitesti- Gheorghe Fratoaica.

In aceeasi conferinta de presa, Emil Boc a spus ca Gheorghe Stefan a fost validat in unanimitate de BPN presedinte al PD-L Neamt, in urma faptului ca excluderea din PNL a avut loc si poate ocupa oficial aceasta functie. Gheorghe Stefan este candidatul PD-L la Primaria Piatra Neamt si primarul in exercitiu al municipiului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.