Presedintele PIN, Cozmin Gusa, a cerut ieri initierea unui referendum pe tema cainilor vagabonzi, considerand ca problema este una de interes public si ar mai vrea sa mute Gara de Nord in zona Chitila si sa desfiinteze Gara Cotroceni.

Gusa a sugerat ca situatia cainilor trebuie rezolvata in sensul eutanasierii cainilor sau a cheltuirii mai multor bani pentru pastrarea acestora in adaposturi speciale pana la moarte naturala, informeaza Curentul
De asemenea, Gusa l-a acuzat pe primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, de iresponsabilitate, spunand ca acesta nu poate sa vina cu solutia: "I-am adunat, le dau drumul pe strazi din nou".

Potrivit Cotidianul, Gusa a mai declarat duminica, intr-o conferinta de presa, ca a inaintat aceasta propunere premierului Tariceanu, ministrilor Transporturilor, Ludovic Orban, al Dezvoltarii, Laszlo Borbely, precum si primarului general al Capitalei, Adriean Videanu.

"Avantajele mi se par multiple. Rezolvam foarte multe probleme legate de mediu, de criza de locuinte, de transport daca mutam Gara de Nord in afara orasului”, sustine Gusa, care vrea ca pe locul eliberat astfel sa fie construite minim 70.000 de locuinte din necesarul de 135.000 al Capitalei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.