Delegatia Permanenta a PSD se intruneste astazi pentru a stabili data concreta la care va avea loc Cex-ul, o reuniune extrem de importanta, in cadrul careia se vor valida candidatii social-democrati ce vor fi lansati in alegerile locale.

Vicepresedintele Cristian Diaconescu a precizat ca data lansarii candidatilor a ramas neschimbata, adica 16 aprilie, dar ca numele respectivilor vor fi cunoscute cu cateva zile mai devreme. Miza mare a negocierilor dintre liderii PSD este fotoliul Primariei Capitalei, numele candidatului pentru aceasta functie fiind inca “in suspans”.

“Vanghelie are sustinerea totala a Organizatiei de Bucuresti, in timp ce Oprescu este primul in sondaje” a explicat vicele PSD, evitand insa sa faca comentarii asupra unei posibile proprii candidaturi. Pe de alta parte insa, un consilier al liberalilor a afirmat pe blogul personal ca are informatii, ca in PSD jocurile sunt deja facute si ca s-a optat pentru o alta a treia cale, menita sa impace partile aflate in conflict deschis, Vanghelie-Oprescu, si anume coordonatorul de campanie, Miron Mitrea.

Conform precizarilor facute de consilierul lui Tariceanu, lui Vanghelie i s-ar fi promis in contrapartida pentru “renuntare” un loc in Senat “unde vrea el si cand vrea”. Surse din PSD insa, infirma oarecum informatiile de pe blog, sustinand ca aceasta varianta a fost discutata in cadrul conducerii partidului, dar o hotarare in acest sens este departe de a fi luata.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.