Faptul ca securitatea ceausista nu a fost intotdeauna bine informata este demonstrat si de o nota strict secreta, publicata de un cotidian central. Aceasta informeaza ca ziaristul Mircea M. Ionescu i-ar fi dat bani lui Corneliu Vadim Tudor cu ocazia meciului de fotbal din finala Cupei Campionilor Europeni, din 24 mai 1989. Actul stipuleaza ca Mircea M. Ionescu a fost la Barcelona "ca trimis al postului de radio Vocea Americii".

Realitatea este cu totul alta. Mircea M. Ionescu a emigrat in 1986 in Statele Unite ale Americii, lucrand, peste cinci ani, ca sofer de taxi in New York. In 1987, si-a deschis un ziar pentru romanii din diaspora, "Lumea Sporturilor". La finala din 1989, M.M. Ionescu a fost la Barcelona, ca trimis al ziarului sau. Acesta nu i-a dat nici un ban lui C.V. Tudor. Ca urmare a celor afirmate in presa, M.M. Ionescu ii va actiona in judecata pe cei care au scris neadevaruri.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.