Fostul consilier al lui Adrian Nastase, deputatul PSD Dan Mihalache, a lansat un atac la adresa liderului partidului, Mircea Geoana.

Intr-un comentariu postat pe blogul personal, intitulat "fara legatura cu desemnarea lui Marian Vanghelie drept candidat PSD la Primaria Capitalei", Mihalache critica politica de promovare a unor lideri social-democrati. Vorbind despre faptul ca intr-un partid politic sunt "tot felul de categorii de oameni, unii vorbesc bine la televizor, dar nu se pricep la organizare, altii se pricep la organizare, dar sunt catastrofe cand ii pui pe micul ecran, unii stiu sa colecteze si sa gestioneze bani, dar se exprima mai dificil intr-un discurs", fostul sfetnic al lui Nastase a spus ca "arta constructiei unui partid politic este de a-i tine pe toti acesti oameni impreuna si de a le gasi roluri politice care li se potrivesc".

"Cand incurci rolurile insa, devine o problema...", a precizat fostul secretar executiv al PSD pe probleme de analiza politica, care a adaugat ca "cel mai periculos este cand ii spui celui care raspunde de finantarea partidului ca ar fi si un bun candidat la o demnitate publica...". "Iar vina nu este a lui, ci a managerului de partid care a operat confuzia de roluri".

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a anuntat pe 20 martie, dupa o sedinta restransa a conducerii partidului, ca primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, va fi candidatul PSD la Primaria Capitalei. Imediat dupa aceea, mai multi lideri social-democrati au spus ca decizia anuntata de Geoana nu a fost luata in sedinta si au anuntat ca il vor la primaria bucuresteana pe senatorul Sorin Oprescu.

La primul Birou Permanent al PSD de dupa incident, Vanghelie s-a certat cu presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, si, potrivit unor surse citate de presa, Vanghelie si-a revendicat dreptul de a candida, motivand acest lucru prin sumele de bani pe care le-a investit in PSD pana acum.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.