Social-democratii sunt “stresati si disperati” ca vor pierde definitiv alegerile din acest an si de aceea “ataca fara discernamant” PD-L, singurul partid care realizeaza o strategie realista de dezvoltare a judetului si vine cu idei constructive pentru Suceava, a declarat, recent, liderul judetean democrat-liberal, senatorul Gheorghe Flutur.

Acesta a afirmat ca PSD “a transformat Suceava in pasalac al Bucurestiului”, deoarece nu a reusit sa-si creasca lideri locali de valoare “si au importat stranieri”.

Potrivit lui Flutur, acesta este ultimul 1 aprilie cand PSD va detine presedintia Consiliului Judetean (CJ), deoarece, in ultimii 16 ani, presedintele in exercitiu al CJ Suceava, social-democratul Gavril Marza, a facut doar “glumite” in raporturile cu populatia, iar acum a venit vremea ca cineva sa administreze judetul la modul serios.

Liderul judetean al PD-L a sustinut ca democrat-liberalii au candidati de valoare, competitivi si profesionisti, in fiecare judet si localitate, astfel incat nu este necesar sa apeleze la oameni de la centru.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.