Liberalii il timit pe controversatul finantator al FC Jiul, Alin Simota, pe teren in meciul pentru primarie Organizatia judeteana a PNL Hunedoara l-a desemnat, ieri, pe finantatorul echipei Jiul Petrosani, Alin Simota, drept candidatul formatiunii la primaria din localitate. Simota este un personaj controversat, fiind implicat, de-a lungul timpului, in mai multe scandaluri publice.

Simota a spus ca a acceptat propunerea PNL pentru a candida la Primaria Petrosani dupa o perioada mai lunga de gandire. „Am cugetat mult, dar cred ca este o decizie dreapta, corecta. Am alaturi o echipa de profesionisti, formata din cei mai buni dintre cei buni din mediile economic, juridic si de afaceri.

Mi-ar parea rau ca peste cinci-sase ani sa constat ca municipiul Petrosani se confrunta cu aceleasi probleme", a precizat finantatorul FC Jiul Petrosani, citat de Mediafax. El a mai spus ca a identificat solutiile pentru a rezolva problemele cu care se confrunta municipiul.

Potrivit acestuia, o prioritate a mandatului sau o va reprezenta identificarea locurilor de munca bine platite pentru cetatenii din Petrosani. „Am identificat solutiile pentru a rezolva problemele cele mai stringente cu care se confrunta comunitatea. Ne vom apleca spre locuri de munca serioase, sigure si bine platite. Prin sistemul meu relational sunt sigur ca voi putea aduce multi investitori", a precizat Alin Simota.

Milionar cu dosare penale

Simota este unul dintre cei mai bogati si controversati oameni de afaceri din ju­detul Hunedoara. Are o avere estimata la aproximativ 15 milioane de euro, potrivit revistei „Capital", iar numele lui a fost implicat in multiple scandaluri. Cel mai recent este cel din vara trecuta, cand doi bodyguarzi ai sai l-au agresat pe fotbalistul Jiului Petrosani Mihai Lungan.

Surse din cadrul politiei Petrosani declarasera, pentru „Adevarul", ca „Simota a fost implicat in niste dosare penale cu Compania Nationala a Huilei, dar au fost rezolvate la Bucuresti".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.