Chiar in timp ce presedintele SUA ateriza la Otopeni si toata lumea politica se pregatea sa-i prezinte omagiile, ministrul Ludovic Orban isi plimba costumul Armani in cautare de voturi in Drumul Taberei.

Ludovic Orban in persoana se instalase marti seara abil in mijlocul aleii de intrare in piata, astfel incit nimeni sa nu poata trece spre sau dinspre tarabe fara sa intre in contact cu el.

Imbracat impecabil - costum scump bleumarin (cind gesticula mai abitir i se vedea eticheta dinauntrul sacoului, in stinga - „Giorgio Armani“), camasa in culoarea la moda, lila, pantofi de firma, cravata de fite -, candidatul la Primaria Capitalei se afla in total contrast cu cetatenii in fata carora se inclina curtenitor.

Liderul PNL insusi si-a notat cu multa bunavointa, cu un stilou de la o marca celebra si scumpa, numerele de telefon ale tuturor celor pe care i-a acostat, si in dreptul fiecaruia, problema specifica reclamata - spatiu verde la bloc, loc de joaca, parcare etc.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.