Liderul Organizatiei de Tineret Iasi a taranistilor, Marius Dorin, a anuntat ieri ca peste o suta de membri ai filialei se vor inscrie in PNL in aceasta saptamana, ei reclamand atitudinea nepasatoare si ignoranta a conducerii centrale a partidului, in frunte cu presedintele Marian Petre Milut, prin incheierea unor aliante "ciudate" pentru alegerile locale.

"Nu putem face parte din familia unei tarfe politice asa cum a ajuns in acest moment PNTCD. Este descalificabila atitudinea nepasatoare si ignoranta de care da dovada conducerea actuala a partidului de la Bucuresti. Nu poti face intr-un judet intelegeri cu PNL, la Bucuresti sa mergi de brat cu PNG, iar in nu stiu ce comuna sa te aliezi cu PSD", a spus Dorin.

Acesta a adaugat ca "in acest momen, PNTCD nu mai reprezinta nimic", si ca vor urma si alte dezertari in alte judete, in special din cadrul organizatiilor de tineret.

Citeste si:

Imediat dupa anuntul privind protocolul de colaborare PNTCD-PNG, presedintele de onoare al PNTCD, Ion Diaconescu, a spus ca el nu ar fi fost de acord.

Mai taios a fost presedintele PNTCD Cluj, Radu Sarbu, care a declarat ca "mi se pare o greseala politica foarte grava (alianta cu Becali, n.r.)", ca "PNTCD a avut cel mai sofisticat electorat, acela care l-a votat pentru mesajele sale identitare" si ca "va avea efecte devastatoare in ceea ce priveste mobilizarea electoratului propriu si risca sa ne faca de ras".