"Un exemplu concret il reprezinta situatia din judetul Vaslui unde primarii PRM sunt persecutati, iar primarii PNL sunt luati in brate si favorizati. Mai mult decat atat, se practica si un santaj nerusinat pentru ca acesti primari sa treaca la PNL cu promisiunea ca li se va rezolva orice doleanta”, a aratat liderul PRM.

Vadim a exemplificat cu un caz al unui primar vasluian PRM “mai slab de inger”, care a trecut la liberali. In urma plecarii acestuia, PRM mai are in judetul Vaslui sapte primari.”Si asupra primarului comunei Ibanesti, Benone Pletea, se fac presiuni, dar omul, spre cinstea lui, rezista”, a aratat presedintele PRM. Vadim Tudor a mai spus ca stie cine este “capul rautatilor”, numindu-l in acest sens pe ministrul Administratiei si Internelor, Cristian David.

Mentionam ca formatiunea condusa de Corneliu Vadim Tudor protesteaza fata de masurile care se iau in vederea organizarii Summit-ului NATO, pe care le califica drept abuzive si aberante. “Romanii simt pe pielea lor nu numai caracterul draconic al restrictiilor, care incalca numeroase drepturi ale omului, ci si slugarnicia dezagreabila manifestata de unii semeni de-ai nostri care fac pe organizatorii. Romania a fost transformata, efectiv, intr-o fortareata, asa cum nu s-a mai intamplat, niciodata, in istoria ei”, a precizat Corneliu Vadim Tudor.