Liviu Dragnea a cerut Judecatoriei Alexandria interzicerea difuzarii pe perioada campaniei electorale a bisaptaminalului „Gazeta de Sud-Est“.

Vicepresedintele PSD Liviu Dragnea vrea sa inchida gura unui ziar din Teleorman cu afinitati pedeliste. Asta pentru ca, in opinia sa, publicatia bisaptaminala „Gazeta de Sud-Est“, care apare in judetul Ialomita, a declansat la inceputul lunii martie o campanie denigratoare la adresa lui, la comanda liderului PD-L Teleorman, Marian Hoinaru.

Potrivit acestuia, pe 3 martie, „Gazeta de Sud-Est“ a distribuit o editie de Teleorman in care actualul presedinte al CJ Teleorman ar fi tinta mai multor articole „ce expun fapte neadevarate“: „Liviu Dragnea, baronul imobiliar“, „Bezna in enclava lui Dragnea“, „Zvonuri pe care noi nu le credem... dar le bagam in seama“, „Bombonica Dragnea, simbrie de la stat platita de institutia condusa de sot“.

La o saptamina dupa aceasta, pe 10 martie, a aparut o noua editie cu noi titluri: „Gasca lui Dragnea face posta Tel Drum SA“, „Dragnea vrea sa evacueze circa 100 de familii din locuintele construite de guvern“.

Dragnea n-a stat cu mina in sin. El a dat in judecata ziarul si i-a adresat presedintelui Judecatoriei Alexandria o cerere privind emiterea unei ordonante presedintiale, prin care acesta sa dispuna sistarea aparitiei pe raza judetului Teleorman a „Gazetei de Sud-Est“ „pina la finalizarea campaniei electorale organizate in anul curent“.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.