Senatorul PRM Gheorghe Funar a intarziat joi, la conferinta de presa anuntata in Miercurea Ciuc, spunand ca s-a descurcat mai greu din cauza lipsei indicatoarelor in limba romana.

Acesta considera ca UDMR trebuie scoasa din viata politica si ca ar trebui interzise prin lege toate partidele pe criterii etnice. Potrivit senatorului, UDMR este „o organizatie terorista care actioneaza pentru dezmembrarea Romaniei.”

Gheorghe Funar a intarziat cateva minute ieri, la intalnirea cu presa harghiteana, motivand ca nu a gasit indicatoare in limba romana.

Senatorul PRM s-a aratat extrem de indignat si din cauza starii drumurilor din judetele Harghita si Covasna, spunand ca UDMR-ul nu a facut drumurile voit, pentru ca romanii sa nu vina in aceasta zona a tarii. „Ministrul Borbely ar trebui sa fie asteptat aici cu pietre. Cred ca nu s-au facut drumurile deliberat pentru ca sa nu vina romanii in aceste judete”, a declarat senatorul.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.