În plin an electoral, Partidul Democrat-Liberal ar putea rămâne fără imnul de campanie. Cantautorul piesei "Verde-nrourat", primarul PNL al comunei mureșene Band, Mircea Rusu, pune piciorul în prag și își cere drepturile pentru melodie. Pe lângă bani, Rusu cere ca PD-L să nu nominalizeze un candidat pentru comuna unde este el primar.

Dacă planul va decurge cum vrea cântărețul, democrat-liberalii din Band trebuie să renunțe, în campania electorală, și la imn, și la candidat pentru primăria unde Mircea Rusu ar mai rămâne un mandat.

El este în tratative cu conducerea centrală a PD-L pentru semnarea unui contract în cursul săptămânii viitoare în ceea ce privește imnul, despre care spune că până acum a fost folosit pe "blat".


„Dacă acel contract nu se semnează, îmi retrag piesa. Însă am stat de vorbă cu domnii Boc și Blaga, care mi-au confirmat că îl vor semna săptămâna viitoare, când voi merge la București", a spus Rusu, care a adăugat că liberalii săi nu sunt deranjați de înțelegerea sa cu PD-L.