„Candidatul-surpriza“ pentru Primaria Capitalei anuntat de PSD suscita interesul tuturor in aceasta perioada.

Ultima „bomba“ lansata chiar de surse social-democrate este o eventuala candidatura a lui Florin Calinescu. De altfel, actorul este cunoscut ca fiind un apropiat al PSD de foarte multa vreme. Numele actorului a mai fost vehiculat pentru Primaria Voluntari la localele din 2004.

Candidatul principal al PSD pentru Capitala, Marian Vanghelie, a recunoscut de altfel ca isi cauta un eventual inlocuitor. Insa el a spus ca nu este vorba despre Calinescu, lasand o urma de indoiala atunci cand a precizat ca deocamdata persoana cu care a discutat nu este hotarata. Si liderul Madalin Voicu, purtatorul de cuvant al staffului de campanie PSD, a recunoscut ca declaratia sa referitoare la un candidat surpriza a fost facuta cu mandat de la partid.

Totusi mai trebuie spus ca in ultima iesire publica a presedintelui Traian Basescu, acesta l-a atacat dur pe Florin Calinescu, ceea ce ar putea fundamenta aparitia ideii de candidatura a actorului la Capitala.

Liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a recunoscut ieri pentru Gardianul ca se
gandeste la „a treia varianta“ pentru Primaria Capitalei, in cazul in care Comitetul Executiv va refuza sa valideze candidatura sa la postul de edil-sef.

„Oamenii de la Bucuresti ma sprijina neconditionat. E mai greu sa spun in ce situatii as fi dispus sa ma retrag... A treia varianta e aia pe care o vreau eu“, a spus Vanghelie, precizand totusi ca nu va face pasul inapoi pentru a-i lasa locul lui Sorin Oprescu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.