Presedintele de onoare al PNL Prahova, Dinu Patriciu, a spus ieri ca nu s-a hotarat ce partide va sponsoriza in campania electorala.

"Nu m-am decis. Este o chestiune personala, oricum", a declarat Patriciu, citat de Mediafax, dupa ce anunta in februarie la Sibiu ca in campania electorala din 2008 va finanta partidele care-i sunt "simpatice", fara a da mai multe amanunte.

In august 2006, omul de afaceri liberal spune ca doua dintre firmele sale au sponsorizat PSD in campania electorala din 2004. Potrivit informatiilor din presa, suma donata ar fi fost de 2 miliarde de lei, adica de patru ori mai mult decat a donat propriului partid.

Cat de "simpatici" ii erau social-democratii, Patriciu nu a spus niciodata, dar banii donati de firmele sale au intrat in contul PSD la opt luni dupa ce guvernul Nastase a votat o ordonanta de urgenta prin care plata datoriilor la stat ale rafinariei Petromidia (preluata de Patriciu in 2001, n.r.), in valoare de 600 de milioane de dolari, a fost amanata pana in 2010.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.