Nicio aparitie publica fara atacuri la adresa principalilor rivali politici, presedintele Traian Basescu si PD-L. Acesta pare sa fie motto-ul vizitelor in teritoriu pe care le efectueaza in ultimul timp premierul Calin Popescu Tariceanu, presedintele PNL.

A demonstrat-o si astazi, la Mehedinti, unde a participat la lansarea candidatilor liberali din zona la alegerile locale.

"Nu vreau sa inchei fara a da replica celor doua personaje jalnice de pe scena politica, domnul Boc si domnul Stolojan, care nu fac decat sa repete ceea ce spune Basescu. Stiti cum se numesc astfel de oameni? Da, aveti dreptate. Avem de-a face cu doi papagali. (...)Adevaratii liberali nu au ce cauta in PD-L, unde nu ai voie sa contrazici familia Basescu, fereasca Dumnezeu", a afirmat presedinte PNL, Calin Popescu Tariceanu.

Reactiile din tabara democrat-liberalilor nu au intarziat. Tariceanu coboara din ce in ce mai jos stacheta politicii. Asa caracterizeaza prim-vicepresedintele PD-L, Theodor Stolojan, ultimele declaratii ale liderului liberal, pe care le critica sarcastic. 'Mai bine in tabara lui Basescu, decat in cea a PSD-ului!', afirma pe de alta parte Stolojan.

"Domnul Tariceanu coboara din ce in ce ami jos stacheta politicii, pe masura ce alianta cu PSD e tot mai clara. Pentru mine e o onoare sa fac echipa cu Basescu si Boc. Tariceanu demonstreaza inca o data ca face parte din acea oligarhie imbogatita in perioada tranzitiei", a declarat Theodor Stolojan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.