Entuziasmul din primele luni de mandat pare sa se fi stins in randurile deputatilor. Noii deputati preiau, deja, de la predecesorii lor obiceiul de a considera si joia zi libera si de a scurta astfel saptamana la doar trei zile de lucru. Ieri, sedinta de plen a alesilor nostri a fost scurtata cu o ora din cauza absenteismului, decizia fiind luata de presedintele de sedinta, Miron Mitrea. Aceasta chiar in momentul in care era dezbatut proiectul privind infiintarea Institutului Teologic Baptist din Bucuresti, prezent pe ordinea de zi cu mentiunea prioritate legislativa.

Sedinta in plen fusese, anterior, intrerupta de "o scurta pauza", decisa de Miron Mitrea, din cauza absentei de la prezidiu a secretarului Camerei, Titu Gheorghiof. Revenirea lui a fost intampinata de Mitrea cu o replica fara comentarii: "Nu ti-am facut-o eu". Presedintele de sedinta a remarcat, apoi, lipsa de "entuziasm" din sala si ca, intre timp, de la lucrari plecase celalalt secretar al Camerei, colegul sau de partid, Victor Ponta. Titus Gheorghiof a mai cerut o pauza pentru a consulta liderii de grup. Dupa doar cinci minute, insa, Mitrea a suspendat lucrarile. "Fac apel la liderii tuturor grupurilor, inclusiv la mine, sa nu mai fim intr-o situatie atat de delicata incat sala este mai mult goala decat plina", a incheiat el.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.