74 de fosti membri PNL Cluj, initiatorii Platformei Liberale de la Cluj-Napoca, printre care si viceprimarul din Cluj-Napoca, Adrian Popa, s-au inscris in PD-L,.

Anuntul a fost facut, marti, de presedintele PD-L, Emil Boc, si de purtatorul de cuvant al grupului de platformisti, consilierul local Ovidiu Turdean. Emil Boc a motivat inscrierea platformistilor in PD-L prin respectarea valorilor care au pus bazele Aliantei DA PNL-PD, in 2004.

Liderul democrat-liberal a mai afirmat ca angajamentul politic al PD-L Cluj si al noilor veniti in partid este continuarea procesului de modernizare al municipiului Cluj-Napoca si "de a ramane fideli valorilor si principiilor Aliantei Dreptate si Adevar".

"Toti cei care am crezut in 2004 intr-o altfel de Romanie, intr-o altfel de guvernare locala, intr-o guvernare care sa puna stavila declinului tarii adus de cater PSD, toti cei care nu credem ca trebuie sa stam la masa si sa negociem cu Nastase si cu Iliescu, toti aceia ne aflam de aceasi parte a baricadei si ne vom afla, in continuare de aceeasi parte a spectrului politic", a mai afirmat Emil Boc.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.