Vicepresedintele liberal Ludovic Orban a fost validat, ieri, de Delegatia Permanenta a PNL, candidat la Primaria Capitalei, a anuntat Bogdan Olteanu.

Coordonatorul echipei centrale a PNL pentru campania electorala, Bogdan Olteanu, a apreciat ca Ludovic Orban este "primul candidat serios" al PNL la Primaria Generala a Municipiului Bucuresti. Olteanu a mai precizat ca liberalii au desemnat mai bine de doua treimi din candidatii pentru primariile resedintelor de judet si jumatate din candidatii pentru consiliile judetene.

Vicepresedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a declarat inainte de inceperea sedintei Delegatiei Permanente ca bucurestenii s-au saturat de mandatul lui Videanu si si-a exprimat convingerea ca acestia vor opta pentru PNL. "Bucurestiul e in mod evident orientat spre centru-dreapta si primarul, cel mai sigur, va fi din zona asta. Oricum, cred ca bucurestenii nu sunt masochisti si s-au saturat de mandatul lui Videanu. Sunt convins ca, daca vor avea de optat intre PDL si PNL, vor alege PNL", a sustinut Ludovic Orban.

Intrebat pe cine prefera dintre Vanghelie si Oprescu, acesta a afirmat ca nu il intereseaza contracandidatul din partea Partidului Social Democrat sau de la Partidul Democrat Liberal ci problemele Bucurestiului si solutiile pentru rezolvarea acestor probleme.

"E problema lor", a spus Ludovic Orban dupa ce a fost intrebat daca n-ar fi mai bine ca Marian Vanghelie sa ramana candidat la sectorul 5, asa cum a declarat acesta saptamana trecuta, informeaza Mediafax.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.