Candidatura liderului PIN, Cozmin Gusa, pentru Primaria Generala a Capitalei va fi sustinuta de Partidul Alternativa Ecologista (PAE), in schimb, Gusa angajandu-se sa circule cu bicicleta, conform protocolului dintre cele doua formatiuni, care vor forma Alianta electorala "Lista lui Cozmin".

"Protoclul este o premiera. Cei de la PAE n-au avut decat o cerinta - sa circul cu bicicleta. Mi-au cerut ca, intr-un mod demonstrativ, sa circul cu bicicleta. Nu sunt absurd sa spun ca voi merge doar cu bicicleta, pentru ca uneori trebuie sa fac deplasari rapide, dar pe cat posibil, o sa fac acest lucru" a declarat ieri Cozmin Gusa, citat de Ziua.

Cozmin Gusa a anuntat tot ieri, ca se afla in discutii cu Fundatia „Grupul de initiativa ecologica si dezvoltare durabila“, condusa de fostul presedinte Ion Iliescu, pentru a fi sustinut in tentativa sa de a candida la Primaria Capitalei, informeaza Cotidianul.

Potrivit Cronica Romana, Cozmin Gusa, considera ca cei mai importanti competitori cu care ar putea sa se confrunte in campania electorala pentru Primaria Generala a Capitalei sunt Vasile Blaga, din partea Partidului Democrat-Liberal (PD-L), Marian Vanghelie - Partidul Social Democrat (PSD) si Leonard Orban - Partidul National Liberal (PNL).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.