Deputatul independent Nati Meir (ex PRM) si-a anuntat, duminica, la Tulcea, candidatura la functia de primar general al municipiului Bucuresti.

El a declarat pentru Mediafax ca negociaza cu trei partide sustinerea candidaturii sale, iar anuntul oficial cu privire la formatiunile care il sustin il va face la inceputul lunii aprilie, informeaza Jurnalul National.

“Am comandat mai multe sondaje de opinie si am vazut ca eu voi putea avea 10,78% din voturi pe total Bucuresti. Dupa sondajele de opinie, a reiesit ca in Sectorul 5, unde primar este Vanghelie, am obtinut un procent de 0%, adica nici un vot, si asta ma face sa jur ca ma voi muta din sectorul 1, unde locuiesc acum, in Ferentari. In data de 6 aprilie voi anunta daca voi fi sustinut de trei partide mici sau daca voi candida ca independent la functia de primar al Primariei Generale a Capitalei. Ori Videanu, ori Orban, este acelasi lucru si diferenta dintre mine si acesti potentiali candidati este ca eu candidez pe banii mei. Politica romaneasca este o mizerie si nu am venit sa fac acum campanie electorala. Poporul roman este foarte bolnav si eu pot sa ajut Bucurestiul cu relatiile si cu banii mei personali. De maine dimineata voi accepta consultatii din partea unui profesor de limba romana pentru ca mi se reproseaza ca nu vorbesc corect romaneste”, a declarat Nati Meir, citat de Gardianul.

Nati Meir a declarat pentru Cotidianul ca va fi consiliat in campania electorala de Motti Morrel, fost membru in stafful electoral al ex-premierului Benjamin Netanyahu si fost consilier al presedintelui israelian Moshe Katsav. Nati Meir a negat zvonurile referitoare la o intilnire a lui Morrel cu liderii PSD.

Potrivit Ziua, acesta a mai spus ca, in cazul in care nu va castiga alegerile locale, intentioneaza sa candideze pentru functia de deputat in circumscriptia electorala Tulcea.

"in noiembrie 2008, in calitate de deputat ales de catre electoratul Circumscriptiei electorale 38 Tulcea, ma voi orienta sa candidez pentru Camera Deputatilor in circumscriptia electorala Tulcea, desi am oferte din judetele Neamt si Vaslui", a mai spus Nati Meir.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.