Delegatia Permanenta Teritoriala a Filialei Prahova a Partidului National Liberal si-a desemnat, miercuri seara, candidatul pentru Primaria Ploiesti.

Fostul viceprimar al municipiului Ploiesti, Gratiela Gavrilescu, care din luna decembrie a anului trecut a devenit deputat de Prahova este candidatul PNL pentru functia de primar al Ploiestiului.

Aceasta va intra in cursa pentru obtinerea fotoliului de primar alaturi de senatorul Daniel Savu, din partea PSD, avocatului Andrei Volosevici din partea PD-L, a viceprimarului Radu Socoleanu, propus de PNG-CD si a doctorului Adrian Caramida, din partea PRM. Propunerea de candidatura a fost transmisa, spre validare Biroului Politic Central al PNL.

De mentionat faptul ca Delegatia Permanenta a mai aprobat acordarea titlului de Presedinte de Onoare al Filialei Prahova lui Dinu Patriciu, fost presedinte al organizatiei judetene, precum si cooptarea pe functia de vicepresedinte al PNL Prahova a consilierului judetean Toma Pintoiu, care a parasit PC dupa excluderea lui Florin Anghel.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.