Presedintele filialei Bistrita-Nasaud a PNL, deputatul Ioan Turc, a declarat ieri ca nu are nimic impotriva unei aliante cu social-democratii.
Este a doua filiala liberala care se arata dispusa unei colaborari cu PSD. "Cu celelalte formatiuni politice, inclusiv cu PSD, vom discuta, daca va fi cazul, inaintea turului doi al alegerilor locale sau pentru formarea unor majoritati in Consiliile Locale si in cel Judetean. Daca, de exemplu, se impune sustinerea pentru alegerea unui viceprimar, nu vom ezita sa ajungem la intelegeri", a declarat Turc, citat de Mediafax.

Deputatul PNL Liviu Campanu a declarat luni ca saptamana aceasta va fi semnat un protocol de colaborare PSD-PNL pentru alegerile locale din Botosani, iar liberalul Nini Sapunaru a spus ca "sunt de inteles asemenea aranjamente" daca "vreau sa imi scot primarul in fata". Deciziile au venit dupa ce liderul PNL, Calin Popescu Tariceanu, le-a spus liberalilor din teritoriu ca pot face aliante in turul doi cu PSD.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.