Dupa ce a trecut in partidul lui Becali, PNG-CD, baronul de Gorj, Nicolae Mischie, se simte amenintat de fostii colegi de partid din PSD. Care s-ar pregati fie sa-l bage in arest, fie sa-i puna la cale un accident.
Mischie pretinde ca unii pesedisti in frunte cu presedintele Consiliului Judetean Gorj, Ion Calinoiu, s-ar fi intilnit saptamina trecuta pentru a discuta „ce este de facut“ daca baronul va candida la Consiliul Judetean, transmite corespondentul NewsIn.

„Sint intrigat de o discutie care a avut loc in biroul lui Calinoiu si la care a participat tot stafful PSD. Au discutat despre modul in care trebuie sa actioneze in situatia in care Nicolae Mischie va candida la Consiliul Judetean, despre ce trebuie sa faca Victor Ponta acolo unde se deruleaza procesele mele, sa se faca orice privind privarea mea de libertate. Iar daca nu le iese pasienta, sa-mi insceneze un accident“, a declarat luni Mischie intr-o conferinta de presa.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.