Democrat-liberalii lui Emil Boc nca mai cauta pretendent pentru Primaria Generala a Capitalei, n conditiile n care nimeni nu rvneste la postul lui Adriean Videanu.

Potrivit unor surse din partid, PD-L îl va baga totusi în campanie vrând-nevrând pe Vasile Blaga, actualul secretar general al partidului, desi acesta a declarat în repetate rânduri ca ar fi tentat mai degraba de un post de ministru sau chiar premier în viitorul guvern de dupa alegeri.

Primii clasati în sondajele interne ale PD-L sunt Blaga, Videanu si Negoita, dar ultimii doi au fost destul de fermi în a refuza „oferta“ partidului.

Edilul de la sectorul 3, Liviu Negoita, „se apara“ de fiecare data, amintind ca a informat „înca de acum doi ani“ conducerea partidului ca mai vrea un nou mandat la sector si ca nu e interesat de Primaria Generala, fieful nasului sau Videanu.

De asemenea, Adriean Videanu a declarat ca „sub nici o forma“ nu mai e interesat de un post în administratie, preferând sa aloce timp propriilor afaceri.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.