Camera Deputatilor va schimba, in perioada urmatoare, 13 autoturisme Mercedes E200K si 33 Daewoo Nubira II, toate achizitionate in anul 2001.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a aprobat, ieri, expertizarea valorii actuale a acestora, pentru a se obtine, astfel, reducerea sumei de achizitie a noilor modele. Secretarul Camerei Deputatilor, Ioan Munteanu, a precizat ca modelele Mercedes E200K au fost folosite pana acum de membrii Biroului Permanent, iar in locul lor vor fi achizitionate tot autoturisme ale marcii germane.

Nu a fost luata, insa, o decizie in privinta marcii care va inlocui modelele Nubira II ale marcii Daewoo. Schimbarea acestor masini a fost solicitata de secretarul general al Camerei, Titus Gheorghiof, care a semnalat membrilor Biroului Permanent ca durata de utilizare, de sapte ani, a celor 46 de autoturisme a fost indeplinita, iar exploatarea lor nu mai este rentabila, intrucat cheltuielile pentru functionare si reparare sunt in continua crestere.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.