Cu zimbetul pe buze si cu fruntea brazdata de ploaie, cei doi concurenti la sefia Bucurestiului s-au intrecut la plantat pomisori in Regie.

De la butoanele de comanda ale Ministerului Transporturilor, Ludovic Orban a ajuns la sapa de lemn. La propriu, nu la figurat. Candidat probabil la Primaria Bucurestiului, Orban a participat joi la o actiune de igienizare si plantare de pomi in complexul studentesc Regie. Actiunea a fost organizata de Uniunea Nationala a Studentilor din Romania.

Orban l-a avut partener de tirnacop si lopata pe unul dintre contracandidatii sai la fotoliul de edil-sef al Capitalei, liderul PIN, Cozmin Gusa. Ajunsi la citeva minute dupa ora programata, cei doi lideri politici s-au duelat amical, in ploaie, mai bine de o ora. Au schimbat replici care s-au dorit ironice si s-au intrecut in a planta cit mai multi puieti.

Imbracat elegant la costum si cravata, Orban a trecut rapid la fapte. Cu un implacabil zimbet pe buze, inconjurat de studenti si ziaristi, ministrul Transporturilor a pus mina pe hirlet si a inceput sa sape, ignorind ploaia abundenta care cadea, dar si noroiul care se stringea strat dupa strat pe pantofii sai pina atunci de un negru impecabil.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.