Anghel, care în cursul lunii martie a fost exclus din Partidul Conservator, ca urmare a contestatiilor aduse alegerilor nestatutare din interiorul partidului, a participat, joi, la Bucuresti, la o conferinta de presa în care alaturi de un grup de initiativa din care face parte si cântareata Mihaela Mihai a relansat PNDC. Formatiunea înfiintata în anul 1990, nu a avut niciodata rezultate semnificative nici în alegerile locale si nici în alegerile parlamentare.

Potrivit fostului presedinte al PC Prahova, formatiunea politica care a fost relansata are organizatii locale ce acopera aproximativ jumatate din teritoriul tarii. “Partidul sta cel mai bine din punctul de vedere al organizatiilor în Moldova si Ardeal si sta cel mai rau în aceasta privinta în zona Munteniei”, a declarat Florin Anghel.

Potrivit acestuia, în unele judete acest partid are organizatii în absolut toate localitatile. Întrebat daca va încerca sa coopteze alaturi de el fosti colegi din PC, Anghel a raspuns: “Nu PC este resursa noastra umana de baza. Ne dorim oameni noi, care sa nu mai fi facut politica, însa vrem sa avem printre noi si oameni cu experienta”.

El a mentionat ca unii dintre fostii sai colegi din PC si-au exprimat dorinta de a veni alaturi de el în PNDC.