“Cat timp s-a ocupat de minister, domnul Adomnitei a bulversat intregul sistem national de Educatie, la fel cum a bulversat stelutele de pe steagul Uniunii Europene. Acum, domnia-sa considera pesemne ca, beneficiind de un Plan National pentru Educatie, elaborat de altii, ministerul se poate conduce si cu . Astfel, probabil ca dimineata domnul ministru isi va bea cafeaua la Bucuresti, iar seara va lipi afise electorale pe stalpii Iasiului”, se arata in comunicat.

Presedintele OT PD-L cere ministrului Educatiei sa plece definitiv “in recreatie”, prezentandu-si demisia la Cancelaria primului ministru pentru a putea evita “sa mai fie intrebat public ce citeste pe drumul de la Bucuresti la Iasi, daca a numarat intre timp stelutele de pe steagul UE, cu ce benzina se deplaseaza si cine i-o plateste, cine ii plateste internetul ca sa comunice pe messenger cu secretarii de stat si alte asemenea chestiuni indiscrete”.

Citeste si:

“Singurul regret pe care il incercam este acela ca domnul ministru, prin atitudinea pe care o adopta, aduce prejudicii intregii generatii de tineri oameni politici. Niciunul dintre proiectele sale nu a fost dus pana la capat, ci doar compromis”, se mai arata in comunicatul citat.