Fosta consiliera prezidentiala sare in apararea lui Traian Basescu si ii reaminteste lui Mircea Geoana ca poate initia o motiune de cenzura.

Fosta consiliera blonda de la Cotroceni face pe blogul personal o analiza a recentelor evolutii de pe scena politica si ajunge la concluzia ca "apropierea alegerilor a scos la iveala, pentru cei care inca nu credeau, colaborarea dintre liberalii lui Tariceanu si social democratii lui Iliescu", iar Adrian Nastase "doreste sa ii ia locul de sforar principal" lui Viorel Hrebenciuc.

Elena Udrea constata ca recentele negocieri dintre PNL si PSD sunt dovada a ceea ce democrat-liberalii spun de aproape un an. "Trocurile intre cele doua partide s-au vazut permanent, PNL ajungand sa guverneze fara program, adoptand masuri de stanga, populiste si fara sustinere economica, dupa interesele PSD si fiind tot timpul la mana acestuia. Niciun sacrificiu nu li s-a parut prea mare, doar sa ramana la Palatul Victoria", scrie secretarul executiv al PD-L.

Analistul politic Elena Udrea are si o explicatie pentru faptul ca social-democratii si liberalii isi ascund negocierile si intalnirile secrete. "S-a vorbit despre o alianta post electorala a celor doua partide, proiect ascuns deocamdata publicului, pentru ca ar fi dezastruoasa in ochii electoratului. (...) De teama electoratului si unii si altii au negat permanent aceasta evidenta alianta", scrie blonda democrat-liberala.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.