Boza si-a dat demisia din PD-L. In alb, pe o fila «mototolita ca imaginea partidului» Chiar daca nu e parlamentar, Bogdan Boza si-a depus ieri demisia din PD-L la sala grupului democrat-liberal din Camera Deputatilor pe o foaie alba mototolita, „asa cum arata acum imaginea partidului“, purtand doar semnatura si data.

Boza ii lasa, astfel, liderului PD-L, Emil Boc, posibilitatea de a completa pe foaia respectiva motivele demisiei. In replica, biroul de presa al partidului ii transmite lui Boza ca demisia se depune doar la organizatia din care face parte.

Bogdan Boza vrea sa protesteze in acest mod pentru ca a fost exclus din partidul lui Boc, apelandu-se la niste chichite juridice. Practic, in urma cu o saptamana, el fost sanctionat cu „retragerea calitatii de membru“ al OTPD-L sector 1, ceea ce echivala practic cu o excludere, pe care insa sefii sai nu si-o asuma in mod direct. In replica la gestul lui Boza, biroul de presa al PD-L precizeaza ca, potrivit statutului, modul si locul prezentarii demisiei nu se fac la Camera sau la Senat. „Cererea scrisa impreuna cu carnetul de membru si insemnele partidului se depun la biroul permanent al organizatiei din care face parte“, adica la OTPD-L sector 1.

Boza a explicat ca a recurs la acest gest dupa ce a incercat in repetate randuri sa stea de vorba cu presedintele PD-L si a constatat ca nu-i mai este permis nici macar accesul in sediul partidului din Modrogan. Si pentru seful sau direct de la sectorul 1, Boza are o provocare si anunta ca va candida ca independent la primaria acestui sector daca il va avea ca si contracandidat pe Razvan Murgeanu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.