Nicolae Mischie, presedintele filialei din Gorj a Partidului Noua Generatie, a criticat, in prima conferinta de presa sustinuta din noua postura, PSD-ul, declarand ca formatiunea social-democrata „a devenit un partid de familie".

Mischie cred ca Nastase a gresit cand a luat decizia de a candida la sefia Consiliului National al PSD, informeaza Adevarul.

"Trebuia sa aiba bunul-simt si sa se limiteze sa fie simplu membru. Trebuia sa il lase pe Dan Mircea Popescu pe postul respectiv. PSD e un butoi cu pulbere acum, care sa o explodeze din cauza acestor lucruri. Nastase are o rautate launtrica pe care nu i-o poate lua nimeni, dar trebuie sa recunosc ca are si putere de munca", a declarat Mischie.

Potrivit EVZ, la conferinta Mischie si-a dat jos de cateva ori ochelarii pentru a-si sterge lacrimile de la ochi. „Cu regret va anunt ca am luat hotararea sa parasesc organizatia PSD Gorj, desi sunt membru fondator al acesteia. Asa se intampla cand copiii iresponsabili si necuviinciosi, precum Victor Ponta, Florin Carciumaru (n.r. - presedintele PSD Gorj), Ion Calinoiu (n.r. - prim-vicepresedinte al PSD Gorj), Ion Florescu (n.r. - senator PSD de Gorj) si altii isi alunga parintii din propria-i casa politica, infruptandu-se cu nerusinare din merindele pentru procurarea carora s-au dovedit a fi neputinciosi, rai si aroganti“, a spus Mischie.

Tras pe linie moarta de PSD in 2004 pentru anchetele declansate impotriva sa de catre fostul PNA, Mischie a spus ieri ca va prezenta "cu acuratete" in campania electorala tot ce a facut fiecare dintre pesedistii gorjeni, pentru ca are "suficienta munitie" pentru a-i "bombarda", informeaza Curentul.

Mischie a primit titlul de "baron local" in timpul celor opt ani (1996-2004, n.r.) petrecuti la conducerea PSD Gorj si a Consiliului Judetean Gorj, perioada in care a fost acuzat de mai multe ori de afaceri ilegale, cercetat si chiar condamnat pentru fapte de coruptie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.