Evenimentul dedicat "amazoanelor" PSD de ziua lor, dupa cum le-a numi presedintele partidului pe femeile social-democrate, s-a transformat rapid intr-un concurs de Mister in care, sub lumina reflectoarelor, au evoluat Adrian Nastase si Mircea Geoana.

Cine este cel mai iubit, cel mai bun cantaret sau un artist in ale dansului de societate a fost intrebarea cheie la Martisorul PSD organizat vineri seara, la Palatul Parlamentului.

Geoana si Nastase si-au amanat sosirea la "Martisor", cu mai bine de o ora. Timp in care femeile pesediste si-au etalat garderobele, coafurile si farmecele. Dintr-o data s-a produs panica. In stil de campioni, au intrat in arena, avand pe fundal melodia trupei Queen "We are the champions", Adriaaan Nastase si Miiircea Geoana. Putina lume s-a mai gandit din acel moment ca petrecerea a fost dedicata femeilor. Ele au devenit un actor secundar, intr-o piesa in care rolul central urma sa fie disputat de presedintele partidului si presedintele Consiliului National.

Pentru a castiga simpatia celor prezenti, rivalii din PSD au apelat la toate strategiile cunoscute pentru a impresiona. Adrian Nastase a castigat prima runda, deoarece a venit la petrecere insotit de sotia sa, Dana. Presedintele social-democrat a spus in schimb ca "a primit dispensa de la nevasta in seara asta pentru a petrece".

Au aparut dintr-o data buchete de frezii, pentru a fi impartite amazoanelor. Mircea Geoana a atacat pe flancul stang, unde s-a aflat printre altele si Anca Alexandrescu, omul de incredere al lui Adrian Nastase. Proaspat uns la sefia Consiliului National, fostul premier a impartit flori in partea dreapta. Amandoi au trecut testul pupaturilor si al imbratisarilor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.